Avkastningen på investeringar i sports wagering

Alla sporter spelarna ska veta att nyckeln till vadslagning om sport och den viktigaste aspekten är pengar förvaltning. Naturligtvis innan en sport spelaren kan ansöka förvaltning de har att förstå grunderna. Grunderna inkluderar beräkning av avkastning på investeringar och målsättning. Faktum är att de går hand i hand och du kan inte sätta ett mål med att beräkna avkastningen på investeringen och sedan i sin tur tillämpa kunskaper pengar förvaltning. Denna artikel kommer att fokusera på att upptäcka avkastningen på din investeringar samt att sätta upp mål för att uppnå detta. När detta är gjort den sport spelaren kommer att vara på väg till en sund hantering av pengar och i gengäld att tjäna pengar.

Målet med artikeln är att avslöja dessa fakta utan att göra artikeln låter som om det är en komplicerad föreläsning om ekonomi. Innan sport spelaren kan ställa upp ett mål de har för att beräkna avkastningen på investeringen. Vad är avkastning på investeringen? Du gissade rätt, din avkastning på din investering. Jag sa ju att det skulle vara lätt! För att göra det lättare beräkningarna kommer att användas på grundläggande 110/100 satsar princip eller 10% juice som är vanligast i fotboll och basket. Med lägre juice och linjer pengar den här inte kommer att vara en exakt vetenskap, utan bör ge spelaren en bra grund att börja med. Avkastningen på investeringen beräknas genom att netto vinster och förluster och delas med det investerade beloppet.

Istället för att bryta ut förvirrande matematiska ekvationer och bryta ner varje percentilen sport spelaren måste veta att för att lyckas när satsar på sport, förutsatt att 110/100 eller 10% juice (vigorish) används då de måste sluta på eller över 53%. (Vid användning av pengar linjer eller vadhållning andra sporter såsom baseball spelaren faktiskt kan tjäna pengar på under 50%!) Det är faktiskt 52,5%, men vi kommer att runda upp för argument skull. För det mesta över en tidsperiod kan vem som helst gissa singla slant med 50% framgång så det handlar om att göra upp att 3%. Det kan vara lättare sagt än gjort, men i den långa distanser som kommer att göra pengar.

Återigen förutsatt 110/100 om sport spelaren satsningar gång och vinner den de kommer att ha en avkastning på 90,9%. Som beräknas genom att ta nettovinst på $ 100 och delas med det investerade beloppet på $ 110. Denna avkastning är lite svårt att hålla eftersom spelaren skulle ha att vinna på en 100% ränta och som bara inte kommer att hända. Det är där målarbete kommer in.

Håll mål enkelt vid 53-60% så långt som återvänder gå och bryta ner det som säsongsarbetare vinning. På detta sätt i slutet av året sport spelaren kan dokumentera hur de har gjort under en tid och använda detta för att sätta upp mål i framtiden. En blygsam målsättning på 5% över en 3-6 månaders tid är ett bra sätt att börja.

Dessa aspekter av sports betting är avgörande och om den inte används, kan sport spelaren nästan vara säker på att de sätter sig upp för att misslyckas. Men om de börjar använda dessa principer än de kan sätta en trend av pengar förvaltning som kommer att hålla sina karriär och kommer att leda till framgång!