GIRLS WITH GUNS II

Spelutvecklaren Microgaming har många storsuccéer på meritlistan. En av dem är Girls with Guns. I denna videoslot med ett djungeltema ska du hjälpa ett antal vackra kvinnliga agenter att infiltrera ett knarksyndikat. I uppföljaren, Girls with Guns II – Frozen Dawn, låter Microgaming dock agenterna bekämpa ondskan i ett polarklimat i stället. Mer påpälsat, men lika mycket action.

Girls with Guns II – Frozen Dawn är en mycket snyggt designad videoslot. Grafiken går igen från originalet men det verkar ändå som att Microgamings designers har putsat lite på en hel del detaljer. Särskilt gäller det animationerna. Ljudbilden är utmärkt med både en bra bakgrundsmusik och mängder av ljudeffekter.

Bonusfunktionerna i Girls with Guns II handlar framför allt om vilda symboler (fyra typer!), free spins (två lägen) och ett bonusspel där en av agenterna får visa sin skicklighet med puffran.

Två av de vilda symbolerna är aktiva i huvudspelet. Här kan de komma både på enstaka positioner samt täcka hela hjul. I free spins-lägena blir de vilda symbolerna dock betydligt mer lukrativa.

Free spins-läget aktiveras när du får minst tre scatters i form av satelliter spridda på hjulen. När så sker får du 12 free spins med antingen magnetiska jokrar eller frusna jokrar. De magnetiska jokrarna hamnar alltid på det femte hjulet och flyttas sedan till den första lediga positionen åt vänster sett. De frusna jokrarna blir låsta på sina respektive positioner i upp till tre ytterligare snurr.

Hur var det nu med bonusspelet? Jo, bonusspelet Shootout kan aktiveras helt slumpmässigt efter ett icke-vinstgivande snurr. Fem av symbolerna på hjulen kommer att förses med måltavlor, av vilka du väljer ut en genom att klicka på den. Sedan dyker en av agenterna upp med en stor pistol och skjuter på din utvalda symbol för att belöna dig med en kontantvinst.