HALL OF GODS

Hall of Gods är en av de mest kända jackpottspelen på casino online och spelet har gjort många spelare till mångmiljonärer genom åren. Av någon anledning har de flesta av miljonärerna på Hall of Gods spelat på Betsson, men även spelbolagen Paf och Unibet har fått fira en och annan Hall of Gods-vinnare genom åren.

Hall of Gods har ett tema som kretsar kring Valhall, de gamla asagudarna och vikingar. Bakom hjulen skymtar ett vikingaskepp som håller på att slukas av Midgårdsormen. På hjulen finner du symboler som föreställer skatter och vapen av olika slag. I bakgrunden hörs det stilla suset av vågor som slår in mot land. Hall of Gods bjuder på en storslagen atmosfär, men synd vore väl annat med ett sådant episkt tema.

Det är givetvis de tre progressiva jackpottarna som är i absolut centrum i Hall of Gods, men till skillnad från vad som gäller för många andra jackpottslots, har Hall of Gods också en hel del övrigt att bjuda på. Den vilda symbolen är ett bra exempel. Det är Midgårdsormen som är vild symbol. När den dyker upp på något av de tre hjulen i mitten kan den expandera för att ge stora chanser på stora vinster. Med lite tur får du expanderande vilda symboler på alla tre hjulen. Om så sker är du garanterad stora vinster.

I tillägg har Hall of Gods också ett free spins-läge. Det aktiveras när tre eller fler scattersymboler visas spridda på hjulen. Scattersymbolerna föreställer asaguden Odens två korpar Hugin och Munin.

Jackpottarna kämpar du om i ett bonusspel som spelas på en andra skärm. Du får här låna Tors hammare Mjölner för att slå på sköldar. Tre lika ger vinst. Det är bara att hoppas på att du får tre likadana jackpottsymboler.