Holdem poker hur man vinner cash games

När som helst du spelar poker, du vill ta med allt du har till pokerbordet, speciellt när man spelar cash games. Cash games är en hög hastighet adrenalinkick varje hand. Till skillnad från en försiktig turnering kan du vinna några stora pengar i ett ögonblick.

Sättet att spela No-Limit Hold’em cash vid ett fullt bord är att ständigt ha tålamod och spela inte dum. Att spela cashgames på en 9 sitsig handlar om tålamod. Du måste vänta innan du kastar dina pengar i pott, speciellt när det är riktiga pengar. Om du är en Texas Holdem låtsaspengar spelare och har idag gått över till att spela Texas Holdem poker online cash games, kommer du att vara i för en hård överraskning. Människor spelar ingenting som spel låtsaspengar i riktiga pengar spel. Det enda sättet att verkligen få en känsla av Texas Holdem är att spela för riktiga pengar. När du spelar för riktiga pengar den inte alltid vara för sådana höga insatser, kan du börja på låga insatser nivå (.05/.10 blinds) och ändå lära sig poker bra. Det bästa pre-flop händer möjligt är AA, KK, QQ, AK och inte bör spelas lätt. Detta är dina pengar att göra händer som du kommer att göra en absolut dödande på.

Oavsett om det är World Series of Poker och World Poker Tour eller bara en .05/.10 cash game, bör du spela exakt samma varje gång och inte slappa av. Bara för att du känner att insatserna är inte lika högt som du skulle vilja att de ska, måste du ta allting på allvar, särskilt om du vill vara en professionell pokerspelare. Om du har disciplin och är en mycket tålmodig spelare, bör du inte ha några problem att göra några stora pengar på nätet.

Nu när du spelar på en full-bord, den enda händerna av meriter värda medvetenheten är topp fyra före floppen händer. Dessa händer är AA, KK, AK och QQ. Återigen, detta är dina pengar gör händer och de kommer att betala sig speciellt om du träffar resor med dem. Att slå ett pokerset är den dödligaste sak möjligt i ett cash game. INGEN kan se det på tavlan och det kan du tjäna en vacker slant eller kosta dig en stor mängd lidande och pengar. Jag har spelat cash games för en extremt lång tid, 20 år för att vara exakt och den största potten jag någonsin vunnit var med ett pokerset. Låt mig kortfattat dela med dig. Jag hade Pocket 3: s, hade en annan kille Pocket AA: s, och en annan kille hade Pocket KK-talet. Låt oss bara säga floppen kom 3, J, 8. Du vet vad hände sedan? Det slutade med att vinna över $ 15.000 i en hand. Dang det kändes bra. Du vet vad jag hamnade gör? Låt oss säger en hel del festande nästa dag. Det är en fantastisk känsla att vinna detta belopp och titta på alla dina hårt arbete äntligen löna sig. Jag önskar er lycka till vid pokerborden!