MEGA FORTUNE

Om du är ute efter en videoslot som är klassisk så det förslår samtidigt som den bjuder på möjligheten att ta hem mångmiljonvinster så finns det ingen bättre slot än Mega Fortune. Denna videoslot från spelutvecklaren Net Entertainment är förmodligen den mest kända i hela världen och det är inte bara för att den råkar vara den mest vinstgivande automaten online genom alla tider, utan också för att den har en förträfflig spelidé där alla klassiska element finns med.

Mega Fortune ståtar med tre progressiva jackpottar. Störst del av varje insats som placeras på spelet adderas till Mega-jackpotten och eftersom jackpotten är poolad mellan alla casinon som erbjuder detta spel växer jackpotten i rasande fart och når ibland oanade höjder på kort tid. Den högsta vinst som Mega Fortune någonsin har betalat ut är på omkring motsvarande 155 miljoner svenska riksdaler. Det är en vinst helt i paritet med de högsta vinsterna som någonsin har betalats ut på exempelvis Svenska Spels Lotto.

Det är som sagt inte bara jackpottarna som gör Mega Fortune till en sådan speciell videoslot. Spelet bjuder också på vilda symboler, scatters, free spins och multiplikatorer och det bästa är att det inte går många snurr mellan det att något spännande händer på hjulen. Varje gång en vild symbol (föreställer en lyxjakt) dyker upp finns chansen på stora vinster och när tre eller fler scatters dyker upp kan du ställa in dig på att få spela en hel mängd free spins, dessutom med multiplikatorer på alla dina vinster.