Microgaming

Få filmer är så kultförklarade som Terminator 2, du vet filmen där Arnold som cyborgen T-800 får kämpa frenetiskt för att hålla cyborgen T-1000 borta från Sarah Connor och hennes son John Connor? Terminator 2 hade premiär 1991 och filmen blev över en natt stilbildande för all science fiction på vita duken. Sedan maj 2014 finns nu Terminator 2 också som videoslot.

Microgaming är spelutvecklaren som har fått äran att ta storfilmen till videospelautomaternas värld. Man har också gjort det med den äran. Terminator 2 är en mycket välgjord videoslot där grafik, ljud och bonusfunktioner håller högsta klass. Med en licens från produktionsbolaget StudioCanal har Microgaming bland annat haft möjligheten att lägga in autentisk grafik med mängder av filmsekvenser från filmen.

Terminator 2 har ett par mycket trevliga bonusfunktioner som kan ge stora vinster. Först och främst kan vi nämna den vilda symbolen, som är utformad som logotypen för spelet mot en bakgrund av eldflammor. Denna symbol kan ersätta alla andra symboler med undantag för övriga bonussymboler. För det andra ståtar Terminator 2 med ett free spins-läge som är något mycket speciellt. Tre eller fler lysande blå klot (spelets scatters) aktiverar ett antal gratissnurr under vilka du spelar med insatsfunktionen ”1024 sätt att vinna”. Detta åstadkoms genom att en extra rad av symboler placeras ovanför de tre raderna i huvudspelet. När dina gratissnurr är igång kan T-1000-symbolen ersätta alla högbetalande symboler (karaktärssymbolerna) för att ge dig chans på stora vinster.

Det är dock inte allt. Terminator 2 har också en funktion i vilken du har chansen att på ett enklare sätt komma till free spins-läget samt ta hem bonusvinster så fort en karaktärssymbol visas på hjulen.