November nio

På tisdagen, efter sju dagar av åtgärder, var i november Nio av 2011 World Series of Poker Main Event uppnåtts. Dagen började med 22 spelare med drömmar om poker odödlighet, och efter en lång, ansträngande dag på filt, är namnen på dem som kommer att slåss för armband i november nu kallas.
Lars Bonding var den första spelaren elimineras Dag 8 i 2011 WSOP. På floppen, knuffade Limning med pocket ess och Konstantinos Mamaliadis vänds ficka fyror för mitt set. Limning misslyckades med att fånga ett ess och träffade järnväg. Chris Moore började dagen som den kortaste stack i turneringen och blev utslagen tidigt när han kallade en preflop knuff från Anton Makievskyi med pocket kungar. Makievskyi hade och behövde hjälp. Ett ess på floppen gav Makievskyi ledningen, och när turn och river misslyckats med att få en kung, var Moore elimineras i 21: a plats.
Lite senare, Gionni Demers öppen knuffade från knappen med och Konstantinos Mamaliadis synade med par i kungar. Styrelsen sprang ut och Demers blev utslagen. Aleksandr Mozhnyakov träffade järnväg nästan samtidigt som Demers. Han var all-in preflop för sina sista 1,5 miljoner och Sam Barnhart synade. Mozhnyakov vände om och mötte för Barnhart. Styrelsen föll jack-hög och Mozhnyakov slutade på 19: e plats.
Med 18 spelare kvar, var Anton Makievskyi fortfarande i betryggande ledning med 29.7 miljoner, över 8 miljoner mer än Eoghan O’Dea är 21.500.000. Ben Lamb hade klättrat sig upp till tredje i marker med 18,6 miljoner och trycket var fäste för de kvarvarande spelarna. Takten i elimineringar inte långsam efter de två sista borden avspark. Med den genomsnittliga marker på 13 miljoner och endast 6 spelare över genomsnittet, hade shortstacks att göra ett drag. Kenny Shih har bara 5 miljoner kronor och höjs den till 525 tusen UTG före floppen. John Hewitt synade från stora mörken att se en flopp med. Åtgärder kontrollerades att Shih, som satsat 700.000. Hewitt sedan check-höjde till 2 miljoner och Shih knuffade. Hewitt synade och vände över för färgdrag medan Shih innehas för ett enda par. På turn kom med och Shih drog dött och i 18: e plats.
Sam Barnhart följde Shih ut genom dörren efter en strid av korta stackar med Pius Heinz. Efter Barnhart höjas till 550 tusen, knuffade Heinz för 5510 tusen. Barnhart hade endast 4 miljoner och kallade all-in. Det var för Barnhart mot för Heinz. Floppen misslyckades med att föra en nio och WSOP Circuit National Champion sjönk under 17.
Ryan Lenaghan var nere till 4,63 miljoner och knuffade med preflop och Samuel Holden synade med. Floppen gav Holden ett färgdrag och tog bort en av Lenaghan är outs. Lenaghan träffa en åtta, men det var fel åtta eftersom föll på tur att ge Holden sin flush och skicka Lenaghan i 16th. Andrey Pateychuk började dagen fjärde i marker och snabbt sjunkit till cirka 10 miljoner. Han förlorade hälften av stacken när Pius Heinz floppade topp två par med. Med bara 4300 tusen kvar i sin stack, knuffade han under the gun med. Heinz vaknade upp med pocketknektar och synade. Styrelsen sprang ut och Pateychuk lämnat på 15: e.
Scott Schwalich haft en berg-och dalbana dag till slut i 14: e plats. Tidigt fördubblades han upp med ess mot Alexsandr Mozhnyakov kungar att flytta upp till 12,4 miljoner. Lite senare försökte han pressa Bryan Devonshire ur en pott preflop med fyra-satsning knuffande med. Devonshire hade par i tior och snabbt som kallas för hans turnering liv. Floppen föll ge Devo en båt och lämnade Schwalich med tre outs. Ett ess kom inte och han var nere på bara 605 tusen. Ett par händer senare höjde Phil Collins till 550 tusen och Schwalich var all-in för 25.000 mer. Eoghan O’Dea dök det 2 miljoner och Collins kom ur vägen. O’Dea höll kontra Schwalich talet.Floppen och vände missade båda spelarna och river gav både ett par i tior. O’Dea är kicker spelade och Schwalich väg ut för att ta emot $ 478.174.
Konstantinos Mamaliadis började dagen med 8,1 miljoner i marker och efter en stenig par nivåer sjönk till 4 miljoner. Eoghan O’Dea höjs till 625.000 från kapning sätet och Mamaliadis knuffade från knappen med i hopp om att plocka upp mörkarna och anten. O’Dea synade och visade par i sjuor. En flopp av vänster Mamaliadis behöver en åtta eller köra rakt kort. Turn tog faktiskt bort outs från Mamaliadis. Han gjorde plocka upp ett stegdrag, men nu ett åtta skulle ge O’Dea en överlägsen stege. Floden kom med och O’Dea raka skickade Mamaliadis i 13. Med den potten, flyttade O’Dea upp i betryggande ledning med 33 miljoner.
Som tidigare nämnts fördubblades upp Bryan Devonshire genom Scott Schwalich och satt med ca 14,5 miljoner. Från den punkten, halkade Devonshire till ca 7,5 miljoner vid middagspausen. Strax efter återkomsten från pausen fördubblades upp Khoa Nguyen genom Devonshire när hans höll mot. Devo var lamslagen på denna punkt med endast 3,5 miljoner i marker. Ett par händer senare kom Devonshire över toppen av en preflop raise från Eoghan O’Dea och gick all-in med. O’Dea synade och hade Devonshire dominerade med.Floppen missade båda spelarna, och tur betydde bara en kung skulle rädda Devonshire. Det föll på river och Devo är köra i 2011 WSOP Main Event avslutades med en 12: e plats finish.
Khoa Nguyen hade 8.2 miljoner i marker efter hans dubbla upp genom Devonshire och efter anteing av för några händer tog han en chans att fördubbla upp. Martin Staszko höjas till 675 tusen före floppen, följt av Nguyen göra det 1750 tusen att gå. Staszko flyttade sedan all-in och Nguyen synade. Nguyen vridas och fann sig krossade bakom Staszko talet. Styrelsen sprang ut och Nguyen träffade skena i 11: e plats.
Den sista tio spelarna var då kombineras på ESPN Mothership funktionen bordet, men ännu en spelare behövde elimineras innan November Nine fastställdes. I början av den sista tabellen, var Eoghan O’Dea fortfarande i ledningen med 39.500 tusen och hade en 9500 tusen ledning över Martin Staszko. Ben Lamb var trea med 24,6 miljoner. Samuel Holden och Matt Giannetti var de korta stackar av de sista bordet med 12,45 och 9.530.000 respektive.
O’Dea och Staszko fortsatte att kämpa för betryggande ledning i sista bordet men det var Staszko som flisas upp. Han fick över 10 miljoner i marker under tio hand spela för att avsluta över de 40 miljoner. O’Dea halkade lite, men lyckades ändå avsluta med 33.900 tusen. Efter start den sista bordet med short stack, fortsatte Matt Giannetti att glida och med 5,5 miljoner kvar i sin stack såg det ut som om han kunde vara finalbordsbubblan pojke. En dubbel-upp genom Jason Hewitt började ändra dessa förmögenheter. Giannetti öppen knuffade till 5,5 miljoner före floppen med pocketknektar och Hewitt synade med. Floppen föll kung-hög, saknar både spelare. Turn och river kom låga kort att dubbla Giannetti upp till 11,7 miljoner. Från den punkten, fortsatte Giannetti att spela aggressivt och mer än fördubblat sin stack före utgången av spelet.
Badih Bounahra började den serie av händelser som leder till de sista nio. Bounahra var shortstack med 9,3 miljoner efter Giannetti dubbla upp och hittade en perfekt tid att vakna upp med pocket kungar. Efter en höjning till 1,1 miljoner före floppen av John Hewitt, transporteras Bounahra hans 9.300.000 till mitten. Hewitt synade och vände över. Bounahra vände över hans och var i fin form för att vinna handen. Floppen missade båda spelarna, men sin tur gjorde saker intressant. Hewitt hade nu två outs för att göra Bounahra bubblan pojken.Fjället på floden för att Bounahra dubbla upp till 19,9 miljoner, förlamande Hewitt och lämnar honom med 4120 tusen.
Hewitt föll ned till 3,9 miljoner innan hans egen dubbla upp mot Eoghan O’Dea. O’Dea höjs till 1,1 miljoner före floppen och Hewitt gick all-in. O’Dea slösat lite tid på att ringa och fann sig racing med mot pocket treor på Hewitt. O’Dea floppade i världen när de träffas i styrelsen. Han hade nu ett öppet stegdrag samt hans två över kort. På turn kom med, tätning affären. Hewitt drog dött och var den finalbordsbubblan pojke.
Efter två veckor av åtgärder, är det November Nine slutligen inställd. Martin Staszko leder fältet med 40.170 tusen, följt av O’Dea med 33,9 miljoner. Phil Collins och Ben Lamb är headliners detta finalbord och slutade med 23,8 och 20,8 miljoner. Samuel Holden tar den föga avundsvärda uppgiften att short stack in i November Nine med bara 12,3 miljoner euro. Din November Nine deltagare nedan, tillsammans med deras platsbokning och start marker.
Seat Player Chip Count
1 Matt Giannetti 24.750.000
2 Badih Bounahra 19.700.000
3 Eoghan O’Dea 33.925.000
4 Phil Collins 23.875.000
5 Anton Makievskyi 13.825.000
6 Samuel Holden 12.375.000
7 Pius Heinz 16.425.000
8 Ben Lamb 20.875.000
9 Martin Staszko 40.175.000
Med November Nine nu satt, kommer 2011 WSOP Main Event vara på en kort paus. Spelarna kommer tillbaka till Penn & Teller Theater på Rio den 5 november och spelar ner till heads-up. De sista två kommer tillbaka den 7 november för att spela för armbandet och $ 8,7 miljoner. Vi kommer att lära oss mycket mer om de spelare mellan nu och då och PokerNews kommer att vara där i november för att ge dig all action.