Phil Collins – ett ungt pokerproffs

Phil Collins, en ung pokerproffs med resultat live och online, är medlem i 2011 World Series of Poker Main Event November Nine. Dag 5, spelade han en intressant handen precis innan middagspausen där han, ”ihop”.Här är vad han berättat för oss om handen.
Blinds: 8000 / 16 tusen med 2000 ante
Hand Action Amanda Musumeci höjde UTG till 35.000. Phil Collins kallade på knappen med, och stora mörken kallas, liksom. Floppen kom. Den stora mörken och Musumeci kontrolleras. Collins satsa 55.000. Big blind synade och Musumeci vikta. Turn var en. Den stora mörken kontrolleras och Collins satsa ett okänt belopp. Big blind synade. Floden var en.
Innan vi talar om här sidan kan du förklara exakt vad en sammanslagning är för dem som inte vet?
Visst. Sammanfoga vänder en hand som har en bra mängd värde i en bluff, men samtidigt kan du få kallas av sämre händer. Du kan tvinga en bättre hand att lägga dig eller en sämre hand kan ringa dig. Jag gillar det mycket när jag tror att någon kan vara ritning eller kanske har en topp-par typ av hand eller en svag hand som troligen är bättre än min.
Berätta om din tankeprocess i handen.
Tja, på floppen, när det kontrolleras för mig, tänkte jag att det var en bra plats att satsa. På turn, jag tänkte att om han bara hade en drottning, skulle han vara i en ganska besvärlig plats om jag satsa igen. Om han hade drottning-tio, kunde han ha varit död om jag hade nio-ten. Om han uppmanade sin tur, skulle det finnas en hel del skrämma kort på floden. Om floden var en klubb, så skulle han ringa en annan insats? Eller om det var ett hjärta, så skulle han ringa igen? Jag hoppades att jag kunde få honom bort av en drottning och förmodligen ett jack. Jag tror att en svag drottning kan hitta ett veck. Även om han hade oavgjort, jag hade den bästa handen.Han kunde ha haft ett färgdrag eller något liknande kung-tio.
När floden var en klubb, jag tror inte att jag kunde bluffa längre. Jag faktiskt skulle ha satsat om det var en tegelsten. Han sa att han hade åtta-nio. Jag antar att han trodde jag var bluffa. Det hade varit riktigt intressant om floden var som en offsuit två. Jag kanske har satsat 450.000. Jag vet inte om han planerar att ringa ändå.Om han gjorde det, skulle det ha varit ganska episk.
Vilka misstag ser du spelare som gör när man försöker gå samman?
Spelare samman hela tiden eftersom de är vadslagning utan att veta exakt vad de gör. När jag slå samman, jag gör det med en mycket tydlig plan mot en viss motståndare. Jag är också gör det baserat bort av en läsa att de har ett drag eller en svag hand med showdown värde som de kan lägga sig. Jag tycker egentligen inte det är något du måste sätta i ditt spel, och jag gör det inte ofta alls. Detta var dock en perfekt tid att göra det, och jag hade också blockerare för rak.