REEL RUSH

Att spela Reel Rush är som att stiga in i en värld som skulle kunna vara befolkad av Mario, Luigi eller någon annan av Nintendos mest kända karaktärer. Reel Rush har nämligen ett tema som fullkomligt osar av retrospel från 1980-talet. Grafiken är dock betydligt bättre. Här är det inga 8-bitar som gäller, utan snarare toppgrafik med läckra 3D-effekter.

Reel Rush har inte bara ett unikt tema. Denna slot, som har tagits fram av spelutvecklaren Net Entertainment, har också ett par unika bonusfunktioner. Hur bonusfunktionerna fungerar kan du ganska enkelt sluta dig till genom att slå en kik på hjulen. I stället för att ha den klassiska utformningen med tre rader av symboler över fem hjul har Reel Rush nämligen hela fem rader av symboler över hjulen. Med fem rader är det en lätt match att mångfaldiga antalet möjliga vinstchanser, och det är något Net Entertainment verkligen har tagit fasta på.

När du klickar igång spelet för första gången kommer du att märka att en hel del av positionerna på hjulen är ”låsta” (markerade med ett ”R”). Dessa låsta positioner låses successivt upp i takt med att du tar hem successiva vinster, vilket gör att antalet möjliga vinstlinjer hela tiden ökar. Det är en mycket fiffig funktion i sig, men det är inte allt. För varje vinst aktiveras också ett omsnurr som du får spela utan extra kostnad. Om du lyckas med konststycket att få fem omsnurr har du låst upp hela spelskärmen, vilket är en belöning i sig, och du belönas dessutom med åtta free spins där alla 25 positioner är öppna. Free spins-läget kan vara otroligt lukrativt.

Förutom omsnurr-funktionen har Reel Rush även vilda symboler. De kan visas på hjul 2, 3, 4 och 5 och fungerar som ersättning för alla övriga symboler.