THE WISH MASTER

The Wish Master är en videoslot från spelutvecklaren Net Entertainment som bjuder på ett förtrollat tema och en hel mängd unika bonusfunktioner. Spelet har en grafik och en ljudbild som slår det mesta och måste räknas som en av de absolut snyggaste automaterna att lanseras under 2014.

Temat i The Wish Master är långt ifrån unikt. Spelet handlar om en magisk oljelampa som finns gömd i en grotta i öknen. Kopplingen till Aladdin och anden i lampan är ganska tydlig. I stället för en blå ande med ett sinne för humor (som i Disney-filmen om Aladdin) är anden i The Wish Master dock en ganska skrämmande varelse. Att han inte direkt har ett fryntligt yttre spelar dock inte så stor roll när han är mycket frikostig med diverse bonusfunktioner.

Specialsymbolerna i huvudspelet är två till antalet. Här finns vilda symboler och scattersymboler. Den vilda symbolen bjuder inte på några större överraskningar, men det gör däremot scattersymbolen.

Scattern, som är i form av ett pergament dekorerat med en oljelampa, aktiverar ”Wish Master”-funktionen, som är en spännande historia. För varje scatter som visas på hjulen dyker anden upp och belönar dig med vilda symboler av olika slag och/eller multiplikatorer.

Sammanlagt finns fyra olika jokerfunktioner, nämligen slumpmässiga vilda symboler (två stycken extra jokrar visas på hjulen i varje snurr), jokerhjul (ett helt hjul täcks av vilda symboler), expanding wild (den vilda symbolen expanderar till att täcka tre positioner) samt extra wild (en av de symboler som betalar bäst blir en extra vild symbol).

Spela The Wish Master med en bra casino bonus för att öka dina chanser att vinna stort. Vem vet – kanske tar du hem toppvinsten på 900 000 mynt. Denna toppvinst kan innebära ett stort antal tusenlappar. Kom bara ihåg att önska dig storvinster innan du spelar!