WILD WATER

I videoslots kan du besöka vilka världar som helst och uppleva alla slags epoker. I Wild Water får du göra ett nedslag i 1960-talets Kalifornien för att uppleva den framväxande surfkulturen med flower power och soliga dagar vid havet som främsta kännetecken. Låter det lockande? Då ska du absolut prova på denna slot från Net Entertainment.

Wild Water har ett relativt välutvecklat tema. Symbolerna föreställer surfare (och en haj!) och bakom hjulen skymtar du vågor som slår in mot stranden. På stranden ser du också en klassisk VW Beetle av äldre modell. Om du är ett fan av surfing kommer du automatiskt att känna doften av saltstänkta stränder!

Bonusfunktionerna i Wild Water är relativt unika och även relativt många. Här finns till exempel staplade ordinarie symboler, vilda symboler, expanderande vilda symboler, scatters, free spins och två typer av slumpmässiga bonusvinster.

Det är de fem karaktärssymbolerna som är staplade. De tar var och en upp tre positioner, vilket gör att de kan täcka ett helt hjul. Detta sker dock självklart inte alltid, men när det sker så kan du räkna med att ta hem ganska trevliga vinster. Om alla hjul skulle täckas av karaktärssymboler tar du för övrigt hem en bonusvinst på 20x insatsen. Skulle varje enskild karaktärssymbol finnas med staplad när hjulen stannar vinner du hela 200 gånger insatsen.

Scattersymbolen i Wild Water föreställer en surfande man. Tre eller fler sådana symboler spridda på hjulen aktiverar free spins-läget. Med fem stycken surfare vinner du hela 60 free spins, vilket är något unikt i slotsvärlden. Inte lika unikt, men ändå klart förmånligt, är att den vilda symbolen (som föreställer en haj) fungerar som expanderande joker i free spins-läget.